Elgondolkodunk az Élet furcsa dolgain

Elfuserált gondolatok, érzelmek, érzések! Semmi politika! Csak az Élet!

SMS-t írni?! Én? SOHA többé!

sms-logo-header.jpg

A mobilszolgáltatók egyre több csomagban vezetik be újra, hogy az SMS fizetős legyen! 19, megy 21 Ft 1, azaz 1 db SMS-ért! Normálisak ezek? Ott a viber, facebook messenger, WhatApp, Signal, és még ki tudja milyen ingyenes platformok! Soha többé nem fogok sms-t írni senki kedvéért sem!

A bejegyzés trackback címe:

https://elgondolkodunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9818356853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Elgondolkodunk az Élet furcsa dolgain

Sokat töprengek, néha - másokhoz képest máshogy "látok", érzek bizonyos dolgokat. Kilépve a lakásból nem a telefonomat bámulom, hanem nézek, látok és meghallok dolgokat. Néha furcsa dolgokat látok, észlelek. Ezekről az izékről írok itt. Ha kíváncsi vagy rá(m), jó olvasást kínánok! *****Az oldalon a blog.hu üzelemtetői által kihelyezett reklámokhoz semmi közöm, azok megjelnése után semmilyen javadalmat nem kapok, az esetleges politikai reklámoktól maximálisan elzárkózom!*****

Friss topikok

süti beállítások módosítása