Elgondolkodunk az Élet furcsa dolgain

Elfuserált gondolatok, érzelmek, érzések! Semmi politika! Csak az Élet!

Meleg munkatárs a legrosszab munkatárs

melegtol_felnek.jpegVIGYÁZZ, szókimondó, felnőtteknek szóló írás, csak erős idegzetűeknek! SAJÁT TAPASZTALAT! Mondjuk nekem is vannak rosz emlékeim... Volt egy srác az egyik munkahelyemen(amikor még beosztotti életet éltem), mindenki tudta hogy sütike, de ezerrel játszotta a heterót... Viszont akkora féreg volt, keverte állandóan a sz@rt, túrt, fúrt, mindenkinek keresztbe tett a háta mögött, és ha kellett bőgött mint egy nő.... Egy óvatlan pillanatban bele láttam a kezében tartott mobilba, ahol a planetromeo-s profilját csiszolgatta(meleg társkereső)... Kamú reggel rátaláltam, ahol bejelölte, hogy kedveli az arany zuhatagot szájba (azaz a pisit szájba) héhány screenshot, és kamú emailről elküldtem minden munkatársamnak, főnökeimnek is... csak hogy tudják kivel van dolguk minden nap.... Szép csendben kirúgták.... Erre feljelentette a céget, hogy rasszista a vezetés, és hogy őt elnyomták, és megalázták! Tanúnak bent voltam én is a munkaügyi bíróságon, ahol a bíró is rendesen megalázta, majdnem szószerint ezt mondta: "nem képzeli, hogy az emberek önhöz örömmel fognak közeledni és nem fognak undorodni öntől, amikor azt kedveli, hogy mások a szájába pisilnek?" Szóval megértem azokat, akik félnek egy meleg munkatárstól! Sajnos a rossz tapasztalatok azok nagyon mélyek!

képet a neten találtam valahol, illusztráció

A bejegyzés trackback címe:

https://elgondolkodunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9418364905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Elgondolkodunk az Élet furcsa dolgain

Sokat töprengek, néha - másokhoz képest máshogy "látok", érzek bizonyos dolgokat. Kilépve a lakásból nem a telefonomat bámulom, hanem nézek, látok és meghallok dolgokat. Néha furcsa dolgokat látok, észlelek. Ezekről az izékről írok itt. Ha kíváncsi vagy rá(m), jó olvasást kínánok! *****Az oldalon a blog.hu üzelemtetői által kihelyezett reklámokhoz semmi közöm, azok megjelnése után semmilyen javadalmat nem kapok, az esetleges politikai reklámoktól maximálisan elzárkózom!*****

Friss topikok

süti beállítások módosítása