Elgondolkodunk az Élet furcsa dolgain

Elfuserált gondolatok, érzelmek, érzések! Semmi politika! Csak az Élet!

Pedofilia nő és lány között - saját tapasztalat
kislany_keze.jpegAmikor naiv, és vak minden szülő, és nem veszik észre a pedofíliát!
A történet 15 éve kezdődött. Sokat sétáltattam a kutyusaimat a XII kerületben, ahol akkor laktam. Időnként találkoztam egy nagyon fiús 22 éves csajjal, aki szintén a kutyusát sétáltatta. A csajsziról ordított, hogy full leszbi, megjátszott fiús viselkedéssel, és állandóan csak vele egykorú csajokkal ment mindenhová. Soha egy pasival sem láttam. Amikor beszélgettem vele, próbáltam közeledni, de leperegtem, mindig csak a barátnőiről áradozott. Történt, hogy a környékbeli házakban lakó 5-7 éves kislányokra elkezdett vigyázni, gyerekfelügyeletet vállalt. Medencés házak, nyáron közös pancsolások, együtt fürdések. Óvatosan szóltam 3 családnak is, hogy én mit látok, mit gondolok, és hogy a pedofília nem csak a pasik/kislányok-kisfiúk vonalon van, hanem felnőtt nők/gyerekek vonalon is... Természetesen én voltam a bunkó, a hülye, a buta kutyás pasi.... ok, le@szarom, hogy rontja el valaki a gyerekeiteket, gondoltam én. Évekig ment a közös hancúr a kislányokkal, majd a csajszi elköltözött valahová vidékre. El is felejtettem az egészet tegnapig. Megszólított a városban egy idősebb hölgy, ismerős volt valahonnan. Bemutatkozott, és kérte, üljünk be egy kávézóba, beszélni kellene valami fontosról... Elmondta, hogy mindkét kislányát meleggé tette annó a csajszi, full leszbi lett minkét lánya, és megőrül, hogy nem lesz normális hetero családjuk, gyerekeik, ésatöbbbi,.... elkezdett sírni, hogy nem tudja most mit csináljon.... /előszőr a kisördög tombolt bennem kajánul, hogy miért nem hallgattál rám annó, megérdemled, csak egy rejtett kamera kellett volna, és kilesni mi történik/ De aztán megsajnáltam.... Meghallgattam, de tanácsot nem tudok adni neki. Már késő! Legyen tanulság minden szülő számára, hogy a pedofilia létezik felnőtt nő/kisgyerekek vonalon is lefelé. És ami a legfurcsább, hogy szinte bizonyíthatatlan, és a törvény is nagyon lágyan kezelné ezt az egészet.... csak hát ott vannak az eldeformált, torz emberi értékeként - követendő értékként kezelő kisemberkék, akik ha felnőnek, ugyan ezt fogják csinálni... A fent leírtak a saját történetem, velem történt, nem fikció. 
Kép beszerzése: gettyimages.com | Engedély adatai
Készítő: fizkes Forrás: Getty Images/iStockphoto

A bejegyzés trackback címe:

https://elgondolkodunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5818364909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Elgondolkodunk az Élet furcsa dolgain

Sokat töprengek, néha - másokhoz képest máshogy "látok", érzek bizonyos dolgokat. Kilépve a lakásból nem a telefonomat bámulom, hanem nézek, látok és meghallok dolgokat. Néha furcsa dolgokat látok, észlelek. Ezekről az izékről írok itt. Ha kíváncsi vagy rá(m), jó olvasást kínánok! *****Az oldalon a blog.hu üzelemtetői által kihelyezett reklámokhoz semmi közöm, azok megjelnése után semmilyen javadalmat nem kapok, az esetleges politikai reklámoktól maximálisan elzárkózom!*****

Friss topikok

süti beállítások módosítása